Ledelse

Skrev CV over mangler og feil

Jobber hun ikke har fått. Knuste karrieredrømmer. Begge deler er med i en utradisjonell CV forfattet av studenten Sara Rywe.

Publisert Sist oppdatert

Den svenske handelsstudenten Sara Rywe har fått masse oppmerksomhet etter at hun bestemte seg for å legge ut en CV på nettet hvor hun fortalte om hva hun har mislykkes med. Det skriver magasinet Personal och Ledarskap.

I den utradisjonelle CVen forteller hun blant annet at hun jobbet i ti timer hver dag i ti dager for å skape et TedTalk-foredrag, men at hun aldri fikk holde det. Hun forteller om da hun drev valgkamp i tre månder for å bli president i studentforeningen, skulket forelesninger og ønsket det mer enn noe annet. Det gikk ikke veien, og på toppen av det hele følte hun at hun ble ydmyket i full offentlighet.

Hun lister opp jobber hun ikke har fått, pluss en rekke andre prosjekter hun ikke har lykkes med. Til slutt i sin «CV of failure» fastslår hun imidlertid at hun har lært veldig mye av alle disse feilene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS