Ledelse

Fall i oljeprisen og dårligere tider har gitt lederne i Rogaland nye utfordringer, men lederne i fylket har et godt utgangspunkt for å drive endringsledelse. Det mener Bjørnson Organisasjonspsykologene etter å ha sett nærmere på funnene i undersøkelsen Rogalederen.

Slik er rogalederen som sjef

Ledere i Rogaland er flinke til å inkludere medarbeidere i beslutninger, skape gode samarbeidsmiljøer og lede folk med ulik bakgrunn.

Publisert Sist oppdatert

Det er på disse tre områdene ledere i Rogaland oppnår høyest score, viser en undersøkelse «Bjørnson Organisasjonspsykologene» har gjort blant 1339 ledere og medarbeidere i Rogaland. Dårligst score får lederne i på områdene konflikthåndtering, tilbakemeldinger og informasjon.

Medarbeiderne i undersøkelsen rapporterer om høy grad av tilhørighet i virksomheten de er ansatt i, og høy tillit til egen leder.

Inngir mindre tillit enn før?

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS