Ledelse

Partner og ledercoach Lene Fjellheim i CoachTeam, House of Leadership. Foto: CF Wesenberg

Slik lykkes du med blandet læring

Kravet til effektivitet og liten tid til å delta på fysiske kurs gjør at nye læringsformer brer om seg. Og nå ønsker flere ledere og bedrifter å veksle mellom samlinger og mer teoretiske læringsformer, enten digitalt eller fysisk.

Publisert Sist oppdatert

Læringsmetoden «blended learning» eller blandet læring på norsk er en læringsmetoder der noe av undervisningen er e-læring kombinert med at deltagerne møtes ansikt til ansikt enten fysisk eller digitalt. Flere ledere har blitt oppmerksom på denne måten å lære på i løpet av de siste årene.

Hos CoachTeam - House of Leadership har de opplevd økende etterspørsel etter blandet læring i løpet av de tre årene de har tilbudt dette læringskonseptet.

– Jeg tror noe av grunnen til at denne læringsmetoden har blitt så populær handler om effektivisering og bærekraft. Mange ledere har ikke tid til å bruke flere dager på samlinger og kurs, og de ønsker bruke mindre ressurser på å reise både på grunn av miljø og balansen mellom jobb og hjem sier Lene Fjellheim. Hun er partner og ledercoach i CoachTeam. Når lederne kan forberede seg i eget tempo når det passer dem, får de mer ut av læringen og samlingen kan brukes til praktisk trening, diskusjoner og refleksjon.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS