Ledelse

Statoil-sjef Eldar Sætre presenterte onsdag selskapets resultat for første kvartal 2018. Ved hans side kommunikasjonssjef Reidar Gjærum (t.v.) og finansdirektør Hans Jakob Hegge (t.h). Hegge etterfølges nå av Lars Christian Bacher, og går selv inn i rollen som landsjef i USA og direktør for selskapets landbaserte ukonvensjonelle virksomhet.

Store endringer i Statoils ledelse og struktur

Publisert Sist oppdatert

I mars annonserte Statoil at de vil bytte navn til Equinor, som en del av forberedelsene «på de neste 50 årene, og en annen energifremtid.»

Men navneendringene er bare ett av flere grep i en større omstilling av selskapet. Det ble klart i en børsmelding publisert fredag morgen:

«Statoil gjør endringer i konsernledelsen for å sikre fornyelse og bredere erfaring i ledelsen, og for å ytterligere styrke tilveksten av lederkandidater i selskapet. Som følge av utviklingen av den internasjonale virksomheten, gjør Statoil også noen justeringer i konsernstrukturen.»

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS