Ledelse

I eventbransjen ser man det som blodig urettferdig at det er kommet egne koronaregler for digitale produksjoner kun i Oslo. Ekstra provoserende er det at NRK og TV2 får unntak fra regelverket.

Taper 1 million i uka på regler som bare gjelder i Oslo

At produksjon av digitale TV-sendinger må stoppe helt opp på grunn av koronatiltak som bare gjelder i Oslo, provoserer eventbransjen. Særlig når allmennkringkastere som NRK og TV2 får unntak fra reglene.

Publisert Sist oppdatert

Helge Wold er administrerende direktør Playroom – et såkalt fullservice event- og opplevelsesbyrå med base i Oslo. Playroom er eid av Nordic Entertainment Group som også eier store TV- og produksjonsselskaper som TV3, Monster, Strix og flere andre.

Hev seg rundt i mars

Playroom er et eventselskap som laget tradisjonelle events for nærings- og arbeidsliv fram til 12. mars. Da stanset alt over natta. Men Wold & så potensialet i digitale arrangementer, events, møter, seminarer og konferanser – og de hev seg rundt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS