Ledelse

Sigve Brekke skal nå ta Telenor videre.

Tema Telenor: Han skal følge opp suksessen

Sigve Brekke overtok som konsernsjef i Telenor etter Jon Fredrik Baksaas 17. august. Brekke kom fra jobben i dag konserndirektør og leder for Telenors operasjoner i Asia. Han ble ansatt i Telenor i 1999 og har siden det hatt flere ledende stillinger i konsernet.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en stor ære å bli bedt om å lede Telenor. Selskapets norske og internasjonale suksess er et resultat av at vi har lykkes godt med å tilby digitale kommunikasjonsløsninger som er attraktive for kundene. Telenors strategi, og våre finansielle prioriteringer, gir oss nå en solid platform for å skape merverdi for våre aksjonærer og videre vekst i Norge, Europa og Asia. Vi er klare for å kapitalisere på den sterke etterspørselen innen internettjenester og jeg gleder meg til å levere på strategien vår sammen med våre 33.000 ansatte, sier Sigve Brekke da han ovetok jobben etter Baksaas for et par uker siden.

Styreleder Svein Aaser er naturlig nok fornøyd med valget:

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS