Ledelse

Tom Remlov, som tidligere var teatersjef på Riksteateret, underviser nå i ledelse ved flere kurs ved Handelshøyskolen BI.

Tidligere teatersjef Tom Remlovs tre ledervettregler

– Hvem vil bli ledet av eller samarbeide med folk som ikke er oppmerksomme og levende i det de gjør? spør Remlov, som nå underviser i ledelse på BI.

Publisert Sist oppdatert

­Han har vært teatersjef, sjef ved Operaen, filmprodusent og teaterinstruktør. Han har lang og bred erfaring som kulturleder, er nå «pensjonert», men underviser i ledelse ved flere kurs på Handelshøyskolen BI.

– Jeg tar med meg ledererfaringer jeg har gjort meg ute i virkeligheten inn i akademia. Det er morsomt å kunne se ting i sammenheng og reflektere, sier Tom Remlov, som på BI samarbeider med føresteamanuensis Donatella De Paoli.

I boken «Tilstedeværende ledelse» omtaler hun teateret som en av de siste skansene mot digitalisering, distraksjoner og distanse, og hun mener arbeidslivet her har noe å lære.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS