Ledelse

– Jeg fikk en tydelig bestilling av styreleder Sylvia Brustad, forteller Tonje Sagstuen, som var konstituert toppleder i Norsk Tipping flere måneder før hun ble ansatt i stillingen.

Tonje Sagstuen var midlertidig toppleder for Norsk Tipping: – Det føltes litt som å gå opp til eksamen hver dag

Den tidligere landslagsspilleren i håndball har tatt med seg erfaringer fra idretten inn i lederjobben.

Publisert Sist oppdatert

­– Det er gått et halvt år siden du gikk inn som toppsjef i Norsk Tipping; konstituert fra 1. september – da Thor Gjermund Eriksen sluttet – og deretter som ansatt i stillingen fra 1. desember. Hvordan har dette halvåret vært?

– Det har vært en spennende, travel og intens høst i Norsk Tipping, og for meg personlig. Vi skulle gjerne ha beholdt Thor Gjermund lenger, men da han valgte å ta på seg den store oppgaven det er å lede Bane Nor, kjente jeg raskt på at jeg nå er motivert for større lederoppgaver i Norsk Tipping.

– Etter ni år i selskapet og i toppledergruppa, kjenner jeg både Norsk Tipping og pengespillbransjen godt. Å tilby pengespill i ansvarlige former, der hele overskuddet går tilbake til samfunnet, er en veldig spennende og givende oppgave. Jeg gleder meg til å lede Norsk Tipping videre i godt samspill med veldig mange flinke medarbeidere på Hamar.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS