Ledelse

TOPPSJEFEN - Børge Brende, Røde Kors: Snudde i tide

Børge Brende er tidligere karakterisert som en selvgod og bråkjekk broiler som ikke er i stand til å legge skjul på at han mener at han kan alt mye bedre enn alle andre. Men også som en usedvanlig intelligent og viljesterk analytiker med sjarm. Her kan du lese hvordan Røde Kors-sjefen egner seg som toppsjef.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom årene har media tegnet to bilder av Børge Brende. Det ene er av en usedvanlig intelligent og viljesterk analytiker med sjarm og fremragende gjennomføringskraft. Det andre er av en selvgod og bråkjekk politisk broiler som ikke var i stand til å legge skjul på at han mente at han kunne alt mye bedre enn alle andre. Og til alt overmål, han hadde rett i det!

Det siste bildet er imidlertid ikke helt ferskt, det ble skapt da han var kommunalråd i Trondheim for halvannet tiår siden.

– Han var vel ikke akkurat noen popularitetsjeger, nei, har tidligere ordfører Marvin Wiseth slått fast med sin sedvanlige sans for britiske understatements. Wiseth var Børge Brendes sjef i seks hektiske år.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Dagens Perspektiv

Se våre tilbud

Dagens Perspektiv
Digitalt

Se våre tilbud

Powered by Labrador CMS