Ledelse

Boris Johnson blir titt og ofte sammenlignet med den amerikanske presidenten. Ikke bare er de flinke til å slenge med leppa uten å tenke noe særlig over konsekvensene, i flere tilfeller har de blitt tatt i å pynte og vri på sannheten.

Tror ikke Boris Johnson er Storbritannias svar på Donald Trump

Den nyvalgte statsministeren står overfor en umulig utfordring: å forene en splittet nasjon. – Ingen ledere hadde greidd det, sier Storbritannia-ekspert Trine Andersen.

Publisert Sist oppdatert

På tirsdag stemte en majoritet av De konservatives 160.000 medlemmer, at den eksentriske politikeren Boris Johnson skulle få i oppgave å lede landet ut av den EU.

Oppgaven med å forhandle frem en exit-avtale, som Theresa May har stått i spissen for de siste tre årene, har nå falt i Boris Johnson sitt fang. Denne oppgaven har han 100 dager på å løse, hvis han skal holde løftet sitt om utmelding innen 31. oktober i år.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS