Ledelse

Ivar Horneland Kristensen er administrerende direktør i arbeidsgiverorganisasjonen Virke, og er kritisk til noen av de mange av koronarglene som er innført .

Vil ha slutt på tulleregler

− Hvis det blir for mange koranaregler, eller reglene oppfattes som urimelige, vil folk etter hvert utvikle en slags regelforakt. Vi må slutte å lage tulleregler, mener Virke-direktøren.

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør i arbeidsgiverorganisasjonen Virke, Ivar Horneland Kristensen, påpeker at situasjonen for mange av bedriftene i handels- og tjenestenæringen er langt verre i dag enn den var i mars.

Bedriftene opplever nå usikkerhet på flere nivåer, og i en kronikk i Dagens Perspektiv, skriver Horneland Kristensen om en svært krevende situasjon med ulike regler på tvers av kommuner.

Han utdyper: − Vi i Virke er i utgangspunktet positive til den nye strategien regjeringen valgte etter sommeren, ved at de det gjøres lokale vurderinger om ulike koronatiltak. − Vi er altså enige i prinsippet. At man tar medisin der det er vondt, sier Horneland Kristensen til Dagens Perspektiv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS