Ledelse

Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, krever at Ap blir tydeligere i sin skatte- og industripolitikk.

Vil røyke ut Aps skattepolitikk

Det Norsk Industri frykter mest av alt etter stortingsvalget er at SV skal få en hånd på rattet i skattepolitikken og at Senterpartiet får noe som helst gjennomslag for sin EØS-skepsis.

Publisert Sist oppdatert

Det er ideologiske forskjeller rundt skatt, og det kommer gjerne til overflaten rundt valg. Derfor er det viktig for oss å være tydelig på at skattesystemet må være konkurransedyktig med utlandet, mener administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen.

I et innlegg i Dagens Perspektiv, krever industrilederen nå at både Arbeiderpartiet og Høyre blir tydeligere på hvor de to store partiene står i nærings- og skattepolitikken.

− Forutsigbarhet, er avgjørende. Det må ikke skapes usikkerhet for hva som blir skatteregninga etter valget. Derfor appellerer vi nå til at særlig Arbeiderpartiet, men også til Senterpartiet og Fremskrittspartiet, klargjør sine standpunkter i skattepolitikken, sier han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS