Ledelse

Sigrun Syverud grunnla Fjong i 2017. Hun har vært opptatt av å tiltrekke seg kvinnelige investorer.

Vil være gründer på sine egne premisser

Da klesleietjenesten Fjong ble rammet av koronakrisen og de ansatte måtte trå til med nye oppgaver for å redde selskapet, sørget leder og gründer Sigrun Syverud for å følge opp hver enkelt medarbeider.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg måtte vite hvordan folk hadde det, og hvilke ting som var vanskelig med situasjonen, sier Syverud på et arrangement for kvinnelige gründere i regi av Polyteknisk Forening i forbindelse med kvinnedagen 8. mars.

Hun startet selskapet Fjong i 2017 og konseptet går ut på å leie ut overskuddslager av klær til privatpersoner. Da samfunnet stengte ned i forbindelse med coronapandemien i 2020 ble det kritisk for selskapet fordi det ikke lenger var et marked for utleie av klær og alle skulle være hjemme.

Hun forteller at de måtte snu om på arbeidsoppgavene til de ansatte, og alle måtte bidra med de oppgavene som var nødvendig for å berge selskapet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS