Næringsliv

Danmarks hemmelighet

Denne tegningen har Danmark holdt hemmelig siden 1982.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig en morgen sommeren 1982 syklet en dansk 15-åring på vei til sommerjobb på et gartneri. Det han plutselig så, har danskene holdt hemmelig helt til nå.


Tenåringen tegnet ned det han så. Han så en sterkt lysende gjenstand 50-60 meter inne på et jordet, og begynte å gå mot det. Ungdommen beskrev gjenstanden som to dype tallerkener lagt over hverandre, to meter høye og to meter i diameter. Det var ingen synlige detaljer på overflaten bortsett fra noe som lignet en lem i den ene siden.


10-15 meter fra gjenstander så han fem skikkelser. De så menneskelige ut, men var bare 60 centimeter høye, med stort hode og brystkasse, og små hofter og ben.


Fire av skikkelsene gikk rundt gjenstanden og samlet prøver med den ene hånda og med en pose eller lignende i den andre. Den femte ufonauten sto og så på, men vendte seg plutselig og fikk øye på 15-åringen. Da løp alle fem ufonauter inn i gjenstanden gjennom lemmen, og ufoen lettet med et brum. Lyset økte i styrke, så unggutten måtte beskytte øynene ved å ta armen foran dem.
Ufoen forsvant i retning Odense.


Skandinavisk Ufo-informasjon utelukker at observasjonen er svindel, og kaller det en nærobservasjon av 3. grad.

Danske flyvåpen har derimot funnet ut at ufo-observasjoner ikke lenger skal holdes hemmelig.

Powered by Labrador CMS