camilla stoltenberg

Det spesielle med Camilla Stoltenberg er at hun ligger over gjennomsnittet på alle kriteriene for godt lederskap. Hun framstår praktisk talt uten svake sider, skriver Magne Lerø.

Et utstillingsvindu for lederskap

Bedre lederskap enn det Camilla Stoltenberg representerer, kan ikke fremvises i offentlig sektor. Ingen får høyere score enn henne på vår toppsjefvurdering, skriver Magne Lerø.

Publisert Sist oppdatert

KOMMENTAR | Siden 2002 har vi vurdert 68 toppsjefer i næringsliv, politikk og i offentlig sektor. Vi har snakket med 11 personer som har gitt sin vurdering av lederen for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, ut fra 10 kriterier for godt lederskap. Hun får 78,5 av 100 mulige poeng.

Noen toppsjefer i næringslivet har kommet bedre ut, men ingen ledere i offentlig sektor har oppnådd like høy score som Stoltenberg. Sigrun Vågeng fikk 72,5 poeng som direktør i Nav og Anita Krohn Traaseth 75 poeng som direktør i innovasjon Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS