analyse

Partileder Sylvi Listhaug sammen med 1. nestleder Ketil Solvik-Olsen (t.v.) og 2. nestleder Terje Søviknes under Fremskrittspartiets digitalt landsmøte nylig.

Frps kulturkrig

Fremskrittspartiet ser ut til å bli mer forutsigbart i Stortinget enn det lå an til i vinter. Sylvi Listhaug vil heller øke partiets oppslutning ved å bli aller best på såkalte kulturkrig-saker, skriver Aslak Bonde.

Publisert Sist oppdatert

Aslak Bonde analyserer norsk politikk for Dagens Perspektiv.

ANALYSE | «Tommelen vender tilbake», skrev Dagbladets kommentator Geir Ramnefjell denne uken etter at det var blitt kjent at Sylvi Listhaugs tidligere rådgiver Espen Teigen er hentet tilbake som Frps pressesjef.

Teigen var sentral i arbeidet med å bygge opp Listhaugs Facebook-profil for noen år siden, og han var trolig også den som skrev oppdateringen som førte til at Listhaug måtte gå av som justisminister. De fleste vil huske påstanden om at «Ap er mer opptatt av å beskytte terroristers rettigheter enn nasjonens sikkerhet».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS