Tabber og tull

Hærsjef vil ha ny fødselsdato

Det er ikke bare i Norge en del heller vil jobbe enn å subbe av gårde som pensjonist. Hærsjefen i India har ikke lyst til å gå av med pensjon til våren. Mannen er jo ikke mer enn 62 år og er klar for «arbeidslinjen» fortsatt, skriver Ukeavisen Ledelses «tabber og tull»-redaksjon.

Publisert Sist oppdatert


Men en regel er nå en regel også i India. Og er det noen steder de er lite interessert i å ha folk som etter hvert blir dårlig til beins, så er det i den indiske hær.

General V.K. Singh er som Trond Giske, ikke typer som gir seg så lett. Han mener saken kan løses ved at høyesterett endrer fødselsdatoen hans. Og han er ikke helt på jordet. Den høyt dekorerte generalen mener det er fødselsdatoen som står på vitnemålet hans fra skoledagene som skal gjelde. I så fall blir han ett år yngre enn i hærens papirer.

Dette kan umulig vær en stor nok sak til å lage krig av. Mulighetene for kompromiss er mange. En må jo kunne møtes på halvveien og la han få jobbe for eksempel seks måneder til. Og får han beholde uniformen til han er 70 år, bør dette ordne seg.

Powered by Labrador CMS