Tabber og tull

Hegnar i englemodus

En av landets fremste eksperter på prinsesser og engler, Finansavisens redaktør, Trygve Hegnar, kan etter inngående og intense studier slå fast at prinsesse Märtha Louise ikke er psykotisk og gal. Bare råere enn Hegnar selv på markedsføring, skriver «Tabber & Tull»-redaksjonen i Ukeavisen Ledelse.

Publisert Sist oppdatert

En av landets fremste eksperter på prinsesser og engler, Finansavisens redaktør, Trygve Hegnar, kan etter inngående og intense studier slå fast at prinsesse Märtha Louise ikke er psykotisk og gal. Mens prinsessen ser engler svinse omkring hele dagen, har Hegnar ennå ikke fått øye på en eneste en. Det synes han er merkelig. Hegnar har ikke en gang fått kontakt med auraen sin. Det er enda mer merkelig, for er det noe de fleste ikke kan unnlate å legge merke til, så er det den aura Hegnar omgir seg med. Den trenger en ikke være særlig sensitiv for å oppdage.

At Märtha Louise pleier omgang med engler er gammelt nytt. Det nye av året er englefjær. Rett som det er kan en oppdage en fjær fra en engel som har seilt forbi. Til tider gjør de også praktisk nytte for seg. En gang fikk prinsessen hjelp fra en engel til å finne en nøkkel som var blitt borte.

Hegnar gir seg ende over og konkluderer med at prinsessen ikke er noe annet enn en rå markedsfører. Mer rå en Hegnar selv, det er det han mener. I flere tiår har jo Hegnar skrevet de merkeligste ting i Kapital og Finansavisen. Det har skapt liv og røre – og nye abonnenter har kommet til for å finne ut av hva som foregår. I prinsesse Märtha Louise har Hegnar uten tvil funnet sin overmann, eller overkvinne. Hun selger bøker som hakka møkk.

Prinsessen er også råere enn Hegnar på et annet område. Hun har satset alt på et kort- ektefellen Ari Behn, og har holdt fast ved ham. Han finne på de mest rabiate ting og har skaffet prinsessen all den oppmerksomhet hun kunne drømme om. Hegnar skifter til stadighet ut ektefeller og samboere, men omtalen er ikke lenger det den en gang var.

Powered by Labrador CMS