kunst

På kontorveggen sin har Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian en tegning laget av Inge Grødum.

Humor på veggen

Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian mener det er viktig å ha humor på veggen. Derfor har hun en tegning laget av avistegneren Inge Grødum hengende på sitt kontor.

Publisert Sist oppdatert

– Tegningen ble laget da vi startet. Man ser den lille jyplingen og de store konkurrentene som står og skuler ned på oss, sier hun.

Skånvik mener tegningen i sin tid har stått på trykk i en avis, men har blitt kjøpt og overrakt som gave fra Oslo Lufthavn og Luftfartsverket.

– Vi fikk den med et ønske om hell og lykke i fremtiden, sier hun.

Ingen rådyr utsmykning

Selv er hun interessert i kunst privat, og selv om Norwegian ikke har dekorert hverken kontorer eller korridorer med dyre, råflotte kunstverk henger det flere tegninger på veggene. Også ledermøterommet er utsmykket med slike avistegninger av ulik art.

– Det er viktig å kunne se humor i ting. Derfor er slike tegninger så flotte. De overdriver og understreker humoren. Vi må kunne le litt når vi jobber i en så konkurranseutsatt bransje, sier hun.

Tøff bransje

Konkurransen i flybransjen er tøff, spesielt internasjonalt, og Anne-Sissel Skånvik forteller at hver dag må de ut å krige for å beholde posisjonen.

– Da er denne tegningen en god reminder, sier hun.

– Hva betyr dette verket for dere i Norwegian?

– Tegningen minner oss om det vi gjør hver dag, at vi alle må stå på, og personlig er det en av mine favoritter, derfor har jeg også fått den fra Bjørn Kjos for å ha det på veggen på mitt kontor, sier hun.

Powered by Labrador CMS