Samfunn

Danmarks ambassadør Kasper Klynge snakker om farene om ikke myndigheter og de store teknologiselskapene har dialog om hvilken vei teknologiutviklingen går.

– Ingen teknologi er nøytral, derfor trenger vi reguleringer

Danske Kasper Klynge tror avstanden mellom myndigheters teknologiforståelse og hvor langt teknologien faktisk er kommet i dag, bare blir større og større.

Publisert Sist oppdatert

SAN FRANCISCO: – Det tar tid for myndigheter å holde seg oppdatert på hva som er realitetene i teknologibransjen. Det er et kommersielt og samfunnsmessig problem, sier Danmarks teknologiambassadør i et intervju med Dagens Perspektiv.

Den danske teknologiambassadøren har nettopp snakket om ringvirkningene av 5G sammen med noen av verdens ledelde eksperter på tematikken under en stor teknologikonferanse i San Francisco.

I 2017 ble han utnevnt som verdens første ambassadør for teknologibransjen av den danske regjeringen. Siden den gang har flere land fulgt etter med egne teknologiambassadører.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS