DP helg

«Hennes kraftige rockestemme, fengende låter og intense scenepersonlighet gjorde henne til stjerne i 2007», heter det om Ida Maria i Store Norske Leksikon, der hun vies solid plass. Dagens Ida Maria hylles av blant andre rockelegenden Tommy Lee, som delte musikkvideoen til «Dirty Money» i sosiale medier.

– Jeg er ikke kjøpt og betalt av noen i dag, nå kan jeg endelig være meg selv

Ida Maria har mye på hjertet – og snakker rett fra leveren når hun nå vender tilbake med ny plate etter års pause fra musikken.

Publisert Sist oppdatert

For første gang i rockekarrieren har Ida Maria takket ja til å sponses med klær – nærmere bestemt fra Felleskjøpet. De forsynte rockeren fra nord med blant annet fjøskjeledresser som den hun bruker i sin nyeste musikkvideo. Og sønnen (5) er vilt misunnelig og mener det er litt juks.

– Han mener jeg ikke er ekte bonde, men at han er det!

Hun ler, og forteller om hvordan hun hjelper til på venners gårder. En lang virkelighet unna hennes gamle verden, som rockehåpet det ble satset internasjonalt på – og som hun fyrer av en bredside mot. Det gjør hun i låttekstene på sin første plate på en årrekke. Den heter «Dirty Money», etter en av låtene, og gis ut på hennes eget selskap, Nesna Records.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS