jobb og ledelse
Kjellermesterens vintips til helgen
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp. I dag gir han deg en god og rimelig hvitvin som passer til fisk og en rødvin som passer til kraftig mat.
Casa Maria Sauvignon Blanc 2004, A.Castellana, Castilla y Leon, Spania (20781)
Kr 76,30
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en vin på druen Sauvignon Blanc, som gir en lys gulgrønn farge. Stor deilig duft av stikkelsbær, sitrus og solbærblader. Smaken er ren og saftig med flotte syrer som gjør av den sitter godt med god tørrhet mot slutten. Denne er best nå. Nytes alene eller til lettere fiskeretter.
Tarsus 1999, Bodegas Tarsus, Ribera del Duero (41648)
Kr 263,-
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Vinen er av 90 prosent Tempranillo og 10 prosent Cabernet Sauvignon. Har ligget 15 måneder i både franske og amerikanske eikefat. Tett mørk rød farge med ung kant. Duft av røde og mørke bær, skogsbær, eik, krydder, sjokolade og lær. Litt røff ung smak, følger duften, god fylde, mykner til mot slutten. Bør ha kraftig mat fordi dette er en ung vin som vil utvikle seg videre i minst fire år.
Nylige artikler
Norge, EU og Storbritannia enige om fiskeriavtale
EUs beslag av russiske midler: De Wever alene mot Kommisjonen – men vinner hjemme i Belgia
Økt oppmerksomhet uten politisk betydning
Monument-syndrom og offentlige bevilgninger
Så mange ledere er det i kommunen der du bor
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen