jobb og ledelse

Kjellermesterens vintips til helgen

Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp. I dag gir han deg en god og rimelig hvitvin som passer til fisk og en rødvin som passer til kraftig mat.

Publisert Sist oppdatert

Casa Maria Sauvignon Blanc 2004, A.Castellana, Castilla y Leon, Spania (20781)
Kr 76,30
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en vin på druen Sauvignon Blanc, som gir en lys gulgrønn farge. Stor deilig duft av stikkelsbær, sitrus og solbærblader. Smaken er ren og saftig med flotte syrer som gjør av den sitter godt med god tørrhet mot slutten. Denne er best nå. Nytes alene eller til lettere fiskeretter.

Tarsus 1999, Bodegas Tarsus, Ribera del Duero (41648)
Kr 263,-
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Vinen er av 90 prosent Tempranillo og 10 prosent Cabernet Sauvignon. Har ligget 15 måneder i både franske og amerikanske eikefat. Tett mørk rød farge med ung kant. Duft av røde og mørke bær, skogsbær, eik, krydder, sjokolade og lær. Litt røff ung smak, følger duften, god fylde, mykner til mot slutten. Bør ha kraftig mat fordi dette er en ung vin som vil utvikle seg videre i minst fire år.

Powered by Labrador CMS