DP helg

Pouria Ruhi er en av gründerne bak appen Last Call, en tjeneste hvor kulturarrangører kan selge restbilletter og gi ut informasjon om arrangementene sine. Alle i kultursektoren var derimot ikke like begeistret.

Lagde en app hvor kulturarrangører kan selge restbilletter – møtte motvilje

Da gründer Pouria Ruhi og teamet hans lanserte appen Last Call for tre år siden ble han overrasket over motviljen han møtte hos statlige finansierte institusjoner og konsertarrangører.

Publisert Sist oppdatert

For ca. tre år siden så gründer Pouria Ruhi et uerobret marked på det norske kulturmarkedet. De så at veldig mange kulturbilletter ikke ble solgt. Det var alt fra kino, til teater, danseforestillinger og konserter.

– Vi lar også merke til at det stort sett er de samme menneskene som drar på kulturarrangementer. Det er folk med høy utdannelse og mye penger. Folk som har mye kapital får også mye kulturkapital, mens resten av befolkningen får ikke tilgang, sier Ruhi til KulturPlot.

Derfor utviklet de og lanserte appen Last Call, der kulturaktører kan legge ut restbilletter til rabatterte priser og informasjon om kommende arrangement.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS