Nyskaping

Lerø kjøper Matindustrien

Medier og Ledelse som utgir Dagligvarehandelen og Dagens Perspektiv, kjøper Matindustrien.

Publisert Sist oppdatert

– Vi synes dette er en god løsning for bladet som vi har utgitt i over 20 år og en god strategisk beslutning for oss som eier og utgiver. Når markedet endrer seg, kan det være en fordel for et blad å komme inn i en ny eierkonstellasjon, sier Thor-Jostein Egeland, administrerende direktør i Nemitek.

Han understreker at Nemitek og Matindustrien vil ha samarbeid om relevante annonser for bransjen.

Magne Lerø, leder for Medier og Ledelse, mener Matindustrien vil ha nytte av de synergier som kan ta ut i gjennom Dagens Perspektiv og Dagligvarehandelen

– Med Dagligvarehandelen er vi sterke på butikk- og produktsiden og vi dekker også næringsmiddelindustrien. Med Matindustrien vil vi få styrke vår dekning av leverandørene i matbransjen og følge tettere de politiske prosessene og den økende interesse i vårt samfunn for mat og matproduksjon, sier Lerø.

Han varsler ny design og dobbelt sidetallet i forhold til utgivelsene i år. Bladet vil komme ut med 8 nummer i 2020. I tillegg vil skal det satses betydelig sterkere i samarbeide med Dagligvarehandelen på daglige publiseringer på nettsiden og nyhetsbrev to ganger i uken.

– Bladet blir å kjenne igjen for de faste leserne, men en del nytt vil det blir. Vi vil blant annet opprette en ny seksjon med praktisk og nyttige artikler for ledere, sier Lerø.

Det første nummeret av nye Matindustrien vil komme ut i januar.

Powered by Labrador CMS