Reiseopplevelser

Hotel Kong Arthur i København har et tre etasjers konferansesenter. Her det plass til alt og alle, fra de små intime møtene til de store arrangement.

Møter i kongenes by

Det er mange fordeler når konferanser holdes i en by som alltid byr på noe ekstra.

Publisert Sist oppdatert

Til København, til Kongenes by, kommer du med DFDS Seaways eller flyselskapene SAS eller Norwegian. Midt i sentrum av byen ligger Hotel Kong Arthur og tilbyr konferansefasiliteter til små og store grupper.

København er byen for konferanser, møter og kurs. Konferansesenteret på Hotel Kong Arthur har plass til det meste – og plass til de fleste. Hotellet og senteret ligger midt i den danske hovedstaden, i en stille gate i en grønn bakgårdshave, med plass til 60 konferansedeltagere og med 70 parkeringsplasser rett utenfor døren.

Møtepakkene på Hotel Kong Arthur er «all inclusive» og kan selvfølgelig utvides for de som ønsker hotellets endags-ekspertise, 24 timer med overnatting, middag og frokost.

Hotel Kong Arthur har et tre etasjers konferansesenter, og tilbyr alt fra de små intime møtene til større arrangement.

Hele dagen sørger hotellets konferansesenter godt for gruppen, fra teknikere og vertinner som hjelper der det er både ønskelig og nødvendig til forfriskninger i møteloungen.

På Hotel Kong Arthur finner vi en service som man så populært kaller å gjøre en forskjell.

[slideshow number=1]

Hver konferansedag inneholder:

  • Plenumlokale i 8 timer inkl. alt av AV-utstyr og WiFi.
  • Morgenbrød.
  • Frukt, kaffe og te.
  • Frokost på restauranten La Rocca.
  • Servering om ettermiddagen med kake, te og kaffe.
  • Mødelounge med isvann, mineralvann, te og kaffe under hele møtet.
  • Til frokost og middag kan man velge mellom tre forskjellige restauranter.
  • PS: Det meste som blir serverer, er økologisk

Har man konferanser, kurs eller seminarer i Kongenes by, trenger man pusterom innimellom slagene.

Ofte har man litt tid til overs i løpet av konferansen. Det er en fordel når konferansen holdes i en by som alltid byr på noe ekstra. København er en by full av opplevelser, annerledes opplevelser.

Hotel Kong Arthur ligger midt i handle- og opplevelsesområdet rundt de danske «søerne». Strøget og Købmagergade er full av historie, lidenskap og dramatikk. København er en morsom by å ha konferanse i.

Bare noen minutter unna Hotel Kong Arthur ligger metrostasjonen Nørreport, et av Københavns knutepunkter. Herfra starter de flotteste bygatene i retning det berømte Strøget Vi er bare noen minutters gange, eller en liten metro-tur, fra Latinerkvarteret, Rundetårn, kjøpesenteret Illum, Tivoli, Rådhusplassen, Idrettsplassen, Zoo, Dyrehavsbakken og Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv.

Bare et steinkast unna Hotel Kong Arthur ligger motegaten Nansengade, og mateldoradoet Torvhallerne frister med alle sine delikatesser.

Københavnerne er imøtekomne og servisebevisste, og det er god og rask transport til og fra de forskjellige stedene, og ingen avstand er uoverkommelig lange. Fra Nørreport Station er det metro og s-tog til Kastrup og til Bella Center. Reisen tar bare femten minutter. Og skal du tilbake til DFDS Seaways går det egen buss,

Når det arrangeres internasjonaler møter i København, kombineres de som regel med overnatting. Det skal være tid for opplevelser og sosial møtesteder. Det gjelder både middagen om kvelden og teater og konserter og andre kulturopplevelser i København.

Hotel Kong Arthurs restauranter er den italienske La Rocca og tapas-restauranten Pintxos og Sticks’n’Sushi. De står for den gode maten, fra Middelhavets kjøkken, fra Italia til Spania, til japanske små minimalistiske, enkeltstående delikatesser,

Forslag til en tre-retters meny på La Rocca

Forrett: Tartar di salmone marinato a gli agrumi e erba cipollina con petali di cetrioli e crema avocado, en sitronmarinert laksetartar med vårløk, agurk og avocadosalsa.

Hovedrett: Trancio di tonno con caponata di verdure e manto di cipolla rossa all’ agro, en
rosastekt tunfiskfilet, grønnsakscaponata og syltet rødløk eller medaglioni di vitello con salsa al tartufo, en kalvemørbradmedaljong servert med trøffelsaus.

Dessert: Crostata di mele e mandorle con gelato alla vaniglia e salsa al cioccolato, en
varm hjemmelaget epleterte med mandler, vaniljeis og sjokoladesaus.

Etter konferansen tilbyr Hotel Kong Arthur et spaområde på hele 850 m2. Ni`mat Spa er Københavns eldste spa og her finner vi et dansk «vanntempel» med boblebad, sauna, aroma dampbad, kaldtvannskulp og et deilig område med liggestoler hvor man kan slappe helt av.

OBS! Husk badetøy.

Fitness

Ved siden av spaområdet ligger fitnessrommet, som er et lite treningslokale med alt av nødvendige utstyr for å holde seg i form.

Hipsterparadiset

København tiltrekker seg mange turister på grunn av byens gode ry som et hipsterparadis. Den virker som en magnet på de unge. Byen er også et paradis for de som har et lidenskapelig forhold til mikrobryggerienes øl, det Nye Nordiske Kjøkken, godt håndverk, skandinavisk møbeldesign og Nordisk Noir.

København er en ettertraktet kongressby

Sikkerhet og politisk stabilitet er etterspurt, og det kan konferanse-København tilby. Og så har byen faktisk det største kongressenteret i Skandinavia som ligger forholdsvis tett på sentrum, nemlig Bella Center. Siste året var mer enn 100.000 personer på forskjellige konferanser i København. I 2018 er det for det mest internasjonale medisinalkongresser, i tillegg til VM i ishockey og en U2-konsert som trekker mange mennesker til byen.

KONFERENSE- FAKTA

  • Møtelokaler opp til 60 deltagere.
  • Grupperom og møtesuiter.
  • Møtelounge.
  • Hage i gården.
  • Frokost og middag, velg mellom tre restauranter: italienske La Rocca, spanske Pintxos eller Sticks’n’Sushi.
  • Alle møtelokaler har AV-utstyr og rask wifi.
  • Spa & massasje i Ni’mat Spa.
  • Parkeringsgård med 70 plasser.
  • Tett på Nørreport tog- og metrostasjon.
Powered by Labrador CMS