Næringsliv

Nå kan du få UD i tale

Lurer du på hva UD kan gjøre for din bedrift? Jonas Gahr Støre åpner døra for deg 23. august.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med det årlige Stasjonsjefsmøtet inviterer Utenriksdepartementet til «Åpent hus 2010», som er et unikt arrangement hvor norsk næringsliv får anledning til å etablere direkte kontakt med den norske utenrikstjenesten.

«Åpent hus» arrangeres for fjerde år på rad og er et viktig tiltak for samarbeid mellom utenrikstjenesten og norske bedrifter. Arrangementet synliggjør ambassadenes nytteverdi for norske bedrifters nåværende og fremtidige aktivitet i utlandet.

Korte møter

Gjennom korte møter (ca. 10 min) med Norges 110 ambassadører og generalkonsuler kan arrangementet fungere som en døråpner til nye, spennende markeder og forretningsmuligheter.

Under fjorårets arrangement ble nærmere 600 møter gjennomført i løpet av få timer. Alle Norges 110 utestasjoner og mer enn 165 bedrifter deltok på arrangementet.

For å legge til rette for flest mulig møter ble det fulgt et stramt tidsskjema og skipsklokken klang hvert tiende minutt. Deltakerlisten viste stor geografisk spredning og mange hadde reist langt for å få med seg arrangementet.

Påmelding

Hvis dette høres forlokkende ut, må du melde deg på innen 12. august. Trykk her, så havner på påmeldingssiden til UD.

Powered by Labrador CMS