Aktuelt

Nytt magasin: Nyheter hver dag − i dybden hver måned

Dagens Perspektiv satser nytt, og lanserer innholdstungt månedsmagasin på papir istedenfor papiravis hver uke.

Publisert Sist oppdatert
Magne Lerø er ansvarlig redaktør i Dagens Perspektiv.

­Forløperen for Dagens Perspektivs papirutgave var «Apropos», som ble utgitt av NHO fra 1989 av. Senere ble det Ukeavisen Ledelse og etter hvert Dagens Perspektiv.

Etter 34 år med ukeavis på papir er det slutt. Slutt er ikke det riktige ordet; innholdet fordeler seg på en nettavis hver dag og det månedsmagasinet du nå holder i hånden.

Papiraviser blåser i motvind. Kostnader til papir og trygg distribusjon eksploderer. Vi kunne valgt å øke prisen betraktelig og fortsatt med avis hver fredag. Vi tror dere vil sette mer pris på et månedsmagasin der vi går i dybden på ledelse, arbeidsliv og samfunnsstyring.

Logg inn for lese e-magasinet her

Samtidig vil vi satse sterkere på nettutgaven hver dag.

Papiravisen hver fredag har i hovedsak bestått av artikler som har vært publiserte tidligere i uka. Imånedsmagasinet vil det kun være nye artikler. De blir lagt ut på nettsiden i ettertid.

Å lese aviser har med vaner å gjøre. Noen kommer til å savne papiravisen hver uke. Slik er det bare. Det er ikke det samme å følge med på vrimmelen av saker på nett. Vi har tenkt på det.

Vi sender ut nyhetsbrev hver dag. Men fra neste uke vil vi hver fredag ettermiddag i tillegg sende vi ut et nyhetsbrev med de viktige sakene fra sist uke. I helgen har du kanskje tid til å fordype deg i artikler som kan gi ny kunnskap og viktige perspektiver på ledelse og samfunnsstyring.

Velkommen til vårt nye månedsmagasin! Våre abonnenter vil få det i postkassen i løpet av neste uke. Vi håper og tror du vil like Dagens Perspektiv i ny drakt!

Magne Lerø, ansvarlig redaktør

Powered by Labrador CMS