Selfietoppen 2017

Tidligere SSB-sjef Christine Meyer.

Per Sandberg lanserer passende ørefik

Torbjørn Jagland har slukket lyset på Facebook, Lene Julsen forsvarer menn, Christine Meyer er billig i drift, Thore Langfeldt på jakt etter skikkelige samleier og Per Sandberg lanserer passende ørefik.

Publisert Sist oppdatert

Thorbjørn Jagland slukker lyset på Facebook

Foto Thorbjørn Jagland. (Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix)

Torbjørn Jagland har slettet Facebook-siden sin. Noen tror det har sammenheng med at Facebook forsøker å snike seg unna å betale skatt både her og der. Grunnen er en helt annet. Jagland er lei av at ikke sakene han legger ut blir lest av mange nok. Derfor gjorde han det klart av hvis ikke innleggene hans i gjennomsnitt fikk 36,9 likes, ville han stenge kontoen. Han lærer aldri.

Lene Julsen forsvarer mannen

Det kan være hardt å være mann i disse #metoo-tider. Det holder definitivt ikke lenger med å si «menn er menn». Noen kvinner minner om at ikke alle menn er sånn. Eller for å si det med Lene Julsen i Vårt Land: «Menn er ålreite dyr». Hun kunne sikkert lagt til: «Flere av dem har menneskelige trekk».

Christine Meyer er billig i drift

Tidligere SSB-sjef Christine Meyer. Foto Cornelius Poppe / NTB scanpix

Påstanden om at kvinner er spesielt dyre i drift holder ikke. Den avgått SSB-sjefen Christine Meyer er beviset på det. Hun klarer seg med 30 000 kroner av skattebetalernes penger for på få flyttet eiendelene sine fra Oslo til Bergen. Finansavisen minner om at hennes mann, Victor Nordman, kjøpte seg et piano til 27.900 kroner og et Bang&Olufsen stereoanlegg til 10 540 kroner da han flyttet til Oslo for å bli statsråd. Meyer skal ikke ha kjøpt seg instrumenter på statens regning i det hele tatt.

Thore Langfeldt jakter skikkelige samleier

Foto Thore Langfeldt (Foto: Lise Åserud / Scanpix)

Nå har det altså skjedd. NRK har vist et ung par på 20 år som har hatt sex på ordentlig på TV. Dette er ikke porno. Det er folkeopplysning. Vi fikk se at de kledde av seg og gjorde det. Slik er det altså det gjøres. NRK tegner og forteller på ramme alvor. Men ikke alle er fornøyd. Sexolog Thore Langfeldt ville se langt mer enn det NRK serverte. «Du må i alle fall kunne vise et skikkelig samleie med ereksjon og klitoris», sier han til Dagbladet.

Per Sandberg lanserer passende ørefik

Foto Per Sandberg (Foto: Audun Braastad / NTB scanpix)

Frp-nestleder Per Sandberg mener norske menn må skjerpe seg og la kvinner som ikke er interessert i dem, være i fred. Hvis noen menn går over streken, ber han kvinner fike til dem, sier han til VG. Det er jo like godt å gjøre opp på stedet, framfor å mase med politi og herje i sosiale medier. Sandberg anbefaler en god gammel ørefik. Her er han egentlig litt puslete. Det finnes menn som er riktig ille. De bør i alle fall få seg et skikkelig ballespark fra kvinnefot.

Powered by Labrador CMS