Næringsliv

Prinsessen i strupen på Hegnar

- Det er like fjernt at Trygve Hegnar uttaler seg om det jeg driver med, som at jeg skulle uttale meg om økonomi, sier prinsesse Märtha Louise.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju som trykkes i novemberutgaven av bladet Henne tar hun til motmæle mot sin argeste kritiker i engledebatten. Bladet kommer i salg på mandag.

Harselerer

- Det er like fjernt at Trygve Hegnar skal uttale seg om det jeg holder på med, som det ville være hvis jeg uttalte meg om økonomi, sier prinsessen til Henne.
Da det ble kjent at prinsessen skulle starte engleskole, skrev Hegnar en leder der han harselerte med prinsessen og hennes kontakt med engler.
«Med skolen Astarte Education kan vi alle få delta i det overnaturlige liv, takket være prinsesse Märtha Louise. Dermed har vi fått det kongehuset vi fortjener og det folket vil ha,» skriver Hegnar i lederen som sto på trykk i Finansavisen i sommer.
Nå tar prinsessen et oppgjør med Hegnar.

- Fjernt

- Det er like fjernt at Trygve Hegnar skal uttale seg om det jeg holder på med, som det ville være hvis jeg uttalte meg om økonomi, som jeg ikke har noen bakgrunn for å si noe om. Da kunne jeg - for å sette det litt på spissen - si at «makroøkonomi finnes ikke», for dette skjønner jeg meg ikke på, sier hun.
Prinsessen innrømmer samtidig at hun undrer seg over at nettopp Hegnar har fått så mye plass i mediene til å uttale seg om prinsessen og hennes engler. Men selv om Hegnar ikke tror på engler, er englene der for ham likevel, mener prinsessen.

- Ingen kommentar

Trygve Hegnar ønsker ikke å uttale seg mer om engledebatten, og sier kun «den debatten er jeg ferdig med» da VG spør om en uttalelse.

Powered by Labrador CMS