Tabber og tull

Marianne Aulie har tegnet en rumpe, men vil ikke avsløre hvem den tilhører. Det er bare å sette flere journalister på saken. Dette må vi få vite sikkert, skriver Ukeavisen Ledelses «tabber og tull»-redaksjon.

Rumpen til hvem?

«TABBER OG TULL»: Sett flere journalister på saken, nå må vi få vite sikkert om det er Jenny Skavlands rumpe Marianne Aulie har tegnet.

Publisert Sist oppdatert

Når damer ryker i tottene på hverandre, blir gjerne virkemidlene mer sofistikerte enn når det er menn som vil utfordre hverandre. Nakenstrid på twitter er siste nye. Når det er stille rundt henne, kan Marianne Aulie overraske med å la seg avbilde naken og publisere det på nett eller stille opp for kamera slik at Aune Sand kan få tatt bilde av den perfekte rumpa hennes. Han har laget vinglass der formen svarer nøyaktig til Aulies bakende.

Jenny Skavland fikk det for seg at hun skulle spøke med fru Aulie som nå er gravid. Hun tegnet henne naken med melkespreng og en liten sint klovn i håret. Det er som kjent klovnetegninger som er Aulies spesialitet ved siden av å vise seg fram.

Her om dagen svarte Aulie med å twitre «Rompa til Jenny Skavland er supersøt, slipper finger'n til». Kjæresten til Skavland, Tomas Gullestad, går under kallenavnet «Finger'n». Med meldingen fulgte det en tegning av en naken kvinne sett bakfra.

Ifølge Dagbladet forestiller tegningen «etter all sannsynlighet Jenny Skavland». Dette må kunne kalles presis journalistikk. Dagbladet har spurt om det faktisk er rumpa til Skavland hun har tegnet, men hun vil ikke svare. Det er bare å sette flere journalister på saken. Dette må vi få vite sikkert.

Powered by Labrador CMS