Aktuelt

Siden sist

Publisert Sist oppdatert

Den nye Attenborough

Det var noe kjent med videoen Anders Anundsen la ut der han skrøt uhemmet av egen innsats som justisminister, eller rettere sagt, der han fikk/tvang/overtalte (stryk det som ikke måtte passe) sine underordnede til å framføre skrytet. Nå er det ganske vanlig at politikere snakker seg gode og varme om egen innsats. Det var ikke der det lå. Det var noe med formen, stilen, måten det hele var tilrettelagt på. Og svaret fikk vi da departementet gikk med på å la pressen få se råfilmen. Da fikk de høre Anundsen si det selv.

«Det er egentlig litt David Attenborough-inspirert», sier Anundsen. «Så jeg kommer fram fra bak stolper og så videre», forklarte ham. Målet har vært å gjøre det på en «litt annerledes måte». Nettopp. Ingen minister har tidligere tenkt på å liste seg innpå sine betrodde medarbeidere med mikrofon slik Attenborough lister seg inn på dyr som ikke er særlig begeistret for å bli oppsøkt av mennesker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS