Aktuelt

Ikke akkurat bestevenner: Her fra 2009 hvor Lundestad minner Jagland på at de må vinke farvel til fredsprisvinner Barack Obama og hans kone Michelle Obama ombord i Air Force One.

Siden sist

Publisert Sist oppdatert

Flere roller for Anundsen

Selv om Erna Solberg har sagt at det ikke er snakk om å gjøre endringer i regjeringen nå, er spekulasjonene i pressen i full gang om hvem som skal ut og inn. Per Sandberg vil inn, sier han til TV2, men på én betingelse, at Erna lager et flunkende nytt departement for ham – et innenriksdepartement med ansvar for flyktninger, sikkerhet, bevæpning av politiet, bompenger, bruk av oljepenger og litt annet. Dette kan Sandberg tenke seg å styre med. Venstre og KrF er såpass skeptiske til at Sandberg skal få ansvar for innenrikspolitikk, at noen tillitsvalgte snakker om å emigrere til Tyskland. Angela Merkel skal være positiv til å ta folk imot som ikke er flyktninger i streng forstand, men som mister trivsel og nattesøvn av det som skjer i politikkens verden.

Det er kø av departementer som gjerne vil at det skal lages en spillefilm om det de driver med. Derfor kjemper embetsverket som løver i kulissene for få Anders Anundsen som ny minister. Han har gitt beskjed til Erna Solberg at han er klar for nye hovedroller.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS