Samfunn

Samferdselsdepartementet mener Høyre tar feil i sin vurdering av hvor mye veiutbyggingsplanene deres kommer til å koste å få gjennomført.

Svake Høyre-tall, Syria-diskusjon og samferdselskrangel

Det blåblå flertallet glipper i en ny meningsmåling, Stortinget har debattert konflikten i Syria og Høyre og Samferdselsdepartementet er i tallkrangel. Dette, og mer, har skjedd i politikken det siste døgnet.

Publisert Sist oppdatert

Blåblått flertall glipper

Det blåblå flertallet henger igjen i en tynn tråd. En ny meningsmåling fra Norstat viser at Høyre faller 6,2 prosent, og at Ap igjen er landets største parti.

Mener Høyre mangler 130 milliarder

Samferdselsdepartementet har regnet på hva som skal til for å oppfylle Høyres veiløfter. De mener partiet mangler 130 milliarder for å dekke det planlagte samferdselsløftet.

Mulla Krekar kaster seg inn i valgkampen

Mulla Krekar kastet seg i går inn i valgkampen. Han oppfordrer velgerne til å stemme sosialistisk når de går til valgurnene 9. september.

Stygge tall for Lysbakken

En ny måling viser at velgerne i hjemfylket svikter SV-leder Audun Lysbakken. På Bergens Tidenes siste måling er både Lysbakken og MDG-kandidat Tom Sverre Tomren ute av Stortinget.

Venstre-nestleder åpner for Syria-angrep

Nestleder i Venstre, Ola Elvestuen, åpner for å intervenere i Syria uten FN-mandat. Det vil ikke politikere fra de andre partiene være med på.

Øygard-anken forkastes

Høyesterett har tidligere Ap-ordfører i Vågå, Rune Øygards, anke. Samtidig sier de ja til å revurdere straffeutmålingen som lagmannsretten kom fram til.

Frp-politiker skifter beite

Frps topp-utenrikspolitiker Morten Høglund bytter nå beite. Han går fra Stortinget til en ny jobb som spesialrådgiver for Arktis i Utenriksdepartementet.

Norge venter på FN-mandat

Det blir ingen norsk intervensjon i Syria uten FN-mandat. Det slår et samlet Storting fast.

Vil la sosialklienter måke snø

Høyre og Frp ønsker aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottakere. En ny borgerlig regjering vil stille andre krav til sosialhjelpsmottakere, lover Høyres Torbjørn Røe Isaksen.

Powered by Labrador CMS