jobb og ledelse
To gode rødviner til helgen
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp. I dag har han en spansk og en fransk rødvin på menyen.
Sérame Merlot 2004, Dourthe Kressmann, Frankrike (15131)
Kr 89,00
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Ung purpurrød farge. Behagelig duft av røde bær, plommer, urter og jordsmonn. Bløtt saftig anslag, ren enkel stil med svake bittertoner i finishen. En fin drikkevin på druen Merlot.
Muga Reserva 200, Spania - Rioja (30989)
Kr 169,90
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: En ny flott årgang laget på 70 prosent Tempranillo, 20 prosent Garnacha og 10 prosent Mazuelo/Graciano. Lagret 30 måneder på eik. Tett mørk rød med ung kant. Flott rik duft av røde og mørke bær/skogsbær, moreller, krydder, fat samt lær/stall. Smaken følger duften veldig godt, god fylde, deilige imøtekommende syrer og tanniner, lang ettersmak. Allround kjøttvin, men prøv den gjerne til lammekjøtt. Tåler lagring i to til tre år. Flott vin. Kjøp mer enn én flaske.
Nylige artikler
– Styreledelse er ingen sjekkliste, men et lederoppdrag
Når sjefen gruer seg til julebordet
EUs jernrammer er dårlig butikk
Hvordan får vi et forsvarlig rehabiliteringstilbud fremover?
Høyre vil gi prins Sverre Magnus fulltidsjobb i kongehuset
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen