nyheter

Total forvandling

Lurer du på hvordan griser og kuer blir til pølser, er det bare å klikke deg inn på Leiv Vidars hjemmeside.

Publisert Sist oppdatert
I lyd og bilde får du alle detaljene fra den intetanende lille grisen som nøffer seg glad og fornøyd inn for så å bli hakket i småbiter, etterfulgt av kua som roper et begeistret møø når den entrer inngangen til maskinen og trår over dørterskelen, med et stort Velkommen på dørmatta. Etter hakkingen, som varer lenge, kommer krydringen, og så, med en svuusjlyd, stappes den lille grisen og den store kua, eller det de nå er blitt til, inn i et pølseskinn før de røykes så dampen står, pakkes og sendes til lager.Ikke rart pølsebedriften, som kaller seg Rock'n Roll-bedriften Leiv Vidar i år igjen stakk av med NM-tittelen i kjøttfag, når det er så gøy for grisen og kua å bli pølse.Det moromaskinen på hjemmesiden ikke sier noe om, er at den lille grisen og den store kua er lurt opp i stry. De tror nemlig de skal på konsert med selveste The Rolling Stones.
Powered by Labrador CMS