DP helg

Sara Khorami i rollen som Maria og Odd-Maguns Williamson som Kasper.

– Uansett hvor mørkt og jævlig livet kan være så skal det noen ganger bare en stripe av lys til

Komiker, skuespiller og tekstforfatter Odd-Magnus Williamson debuterer som manusforfatter med filmen «Ingenting å le av». Han forteller at han gikk gjennom en midtlivskrise da han skrev manuset.

Publisert Sist oppdatert

I filmen «Ingenting å le av» spiller skuespiller Odd-Magnus Williamson den 40 år gamle standup-komikeren Kasper Berntsen. Med faste show på Oslos beste klubber og en vakker kjæreste lever han livets glade dager.

Gradvis mister derimot Kasper grepet, blir for godt vant, følger ikke med i tiden og slutter å fornye seg. En dag endrer alt seg. Kaspers årlige juleshow blir avlyst og han blir byttet ut med en ny «up-and-coming» komiker. Da han dagen etter går til legen, får han vite at han har en alvorlig sykdom, og når man ikke tror det kan bli verre – så blir det nettopp det.

Odd-Magnus Williamson har skrevet manuset til filmen, mens den Oscar-nominerte regissøren Petter Næss har regissert. Foruten Williamson spiller blant annet Sara Khorami og Øystein Martinsen i filmen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS