Tabber og tull

Ukens avkledte

Tone Damil Aaberge opptrer naken i ny video, skriver VG, åpenbart i håp om at avisen skulle bli revet skånselsløst ut av kioskhyllene av kåte forbipasserende. Ukeavisen Ledelses «TABBER OG TULL»-redaksjon har sin egen vurdering av videoen.

Publisert Sist oppdatert

Men hva får vi se? Noen undertøysfotografier som ikke er mer avslørende enn et simpelt bikinibilde fra en badestrand. Når hun «spiller på sex» viser det seg at avisen henviser til en naken rygg, og når hun «opptrer toppløs» viser det seg at det er på et bilde tatt bakfra.

Dette er svindel, ethvert mannfolk vet at et toppløsbilde tatt bakfra ikke gjelds. NRKs lydverkreporter Trine Sollie har til alt overmål omtalt «nakenvideoen» som «runkevideoen», men på vegne av ganske mange menn må vi dessverre melde at det skal mer til for at en snutt med levende bilder skal kunne nå den statusen. En rygg kan være vakker, bevares, men vi kan tenke oss minst to andre anatomiske detaljer som i større grad ville gi oss tilfredsstillelse dersom vi først skulle gidde å betale 13 kroner for en orgasme på avispapir.

Kjæresten Aksel Henie sier han støtter Tone i alt hun gjør. Det er lett for ham å si, han som har adgang til den ekte varen når han kommer hjem om kvelden. Selv kan vi bare sukke og drømme, etter at vi først har kastet VG-utgaven i søpla i frustrasjon over de 13 bortkastede kronene.

Takke oss til Marianne Aulie. Hun leverer på ordentlig, i full frontal. Og det attpåtil gratis hjem til oss på Twitter.

Powered by Labrador CMS