Tabber og tull

Ukens restaurantgjest

Folk lærer aldri. I forrige uke fortalte vi hvor ille det gikk Trond Giske på nachspiel. Denne uka er det Christian Borch som går i baret fordi han ikke vet hvem han har spist lunch med, skriver Ukeavisen Ledelses «Tabber og Tull» redaksjon.

Publisert Sist oppdatert

I følge seg selv hadde han spist lunch med Åshild Haga, som betrodde ham at hun var lei av at partiet hennes satt i den rødgrønne regjeringen. Han hadde knapt trukket pusten før Haga benektet både lunchen og uttalelsen.

Nå skal vi ikke nekte for at også vi i våre yngre dager skrøt på oss noen ekstra blonde og pene damebekjentskaper, men vi sørget i det minste for å juge mens damene ikke hørte på slik at vi slapp pinlige dementier. Borchs taktikk da han ble tatt med spanderbuksene nede var å legge seg flat som en Plumbo-vokalist. Han bedyret at han ikke hadde ment å si det han sa bevisst, men var ute av stand til å benekte at han faktisk hadde sagt det.

Det alle lurer på er hva Christian Borch drakk han til maten på denne lunchen ettersom han ubevisst trodde at Åslaug Haga var der uten å være der. Er dette drømmedama hans, som kommer ut av tåka hver gang han blir litt slørete i blikket? Det var da vitterlig TV2-sjef Kåre Valebrokk, og ikke kringkastingssjef Bjerkaas, som kom med uttalelsen om at en god journalist burde lukte øl etter lunch. Kanskje NRK-journalist Borch tok så mange akevitt sammen med alt øllet at han ikke husket hvem som var hvem av de to heller?

Neste gang Trond Giske går på nachspiel bør han ha med seg Christian Borch. En mann som klarer å stelle i stand så mye kaos på grunnlag av en ikkeeksisterende lunchavtale er sikkert kapabel til å gjøre så mye dumt på Lorry at ingen husker at statsråden i det hele tatt var der.

Powered by Labrador CMS