Næringsliv

På Signalkonferansen den 28. mai deler Gunn Ovesen ut priser til næringslivets beste.

– Vi jakter på næringslivets beste

28. mai kårer Innovasjon Norge de beste gründerne, bedriftene og innovasjonsmiljøene i landet på Signalkonferansen 2013. Jakten er i gang og nå er tiden inne for å kaste seg inn i konkurransen.

Publisert Sist oppdatert

Signalkonferansen 2013 er det innovasjon og verdiskaping som er i fokus. Her vil politikere, næringslivsledere og andre næringsaktører delta. Temaet er norsk næringslivs sterke og svake sider i en global økonomi som forandrer seg fra dag til dag.

– Innovasjon Norge ønsker å bidra til en bred offentlig debatt om hvordan verdensøkonomien påvirker utformingen av norsk næringslivspolitikk, sier Gunn Ovesen, administrerende direktør i Innovasjon Norge. Signalkonferansen 2013 er et ledd i dette, og det er her de prestisjefylte prisene deles ut.

– Hovedmålet med prisene er å finne frem de gode eksemplene og vise dem frem som rollemodeller for andre gründere, bedrifter og innovasjonsmiljøer, sier Ovesen.

Prisene er som følger:

Årets gründer: Går til en person eller bedrift som har utviklet et nytt produkt eller en ny tjeneste med stort forretningsmessig potensiale.

Årets bedrift: Gis til en bedrift som har lykkes i å skape varig og lønnsom vekst ved å bruke kundenes behov som en ledestjerne i sin strategiske forretningsutvikling.

Årets innovasjonsmiljø: Premieres for langsiktig, målrettet samarbeid om felles utfordringer innenfor innovasjon og verdiskaping.

Vinnerne av disse prisene får hver 250.000 kroner.

Hederspris: I tillegg ønsker Innovasjon Norge å dele ut hedersprisen Årets verdiskaper til en person som på ekstraordinært vis har bidratt til å skape store økonomiske verdier for sin bedrift, for en næringsklynge eller for en hel næring.

Vinnerne kåres av en jury ledet av administrerende direktør i Innovasjon Norge, Gunn Ovesen.

Grunnleggende kriterier for prisene: Kandidater må ha norsk organisasjonsnummer eller personnummer. Bedriften/konseptet må være bærekraftig økonomisk, sosialt og miljømessig.

Slik melder du deg på: Registrer deg, din bedrift eller en person eller bedrift du syns fortjener en av prisene på www.innovasjonnorge.no.

Påmeldingsfrist: 2. april.

Powered by Labrador CMS