jobb og ledelse
Vintipset # 10/2003
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp.
Nyt et lite glass sydfransk hvitvin på terrassen, og kjør på med en ung rød Bordeaux til grillmaten.
Under 100-lappen - XL Les Grès Chardonnay Viognier 2001 (20161)
Fra Pays dOc i Frankrike. kr. 89,10. Fullsortiment.
Kjellermesteren noterer: Gul farge med gullskjær. Lett elegant duft med fint fruktpreg. Deilig fruktig smaksanslag. Middels fylde. Behagelige syrer. Smaken sitter godt og lenge i munnen. Flott vin til bare å kose seg med, men også passende drikkefølge til smaksrike retter fra havet.
Fritt valg - Ch. Coucheroy 1999 (13500)
Fra Bordeaux i Frankrike. kr. 136,50. Bestillingsliste.
Kjellermesteren noterer: Mørk rød farge med lysere fargesjatteringer i kanten. Behagelig duft av røde/mørke bær, skogsbær, solbær, skogbunn, sopp og fatkrydder. Bærpreget smaksanslag med god stramhet. Bløte og gode tanniner. Lang stoffrik ettersmak. Middels fylde. Drikkes nå til kjøttretter fra grillen. Men blir enda bedre om du lagrer den noen år. NB! Må bestilles hos din lokale vinhandler for levering noen dager senere.
Nylige artikler
– Styreledelse er ingen sjekkliste, men et lederoppdrag
Når sjefen gruer seg til julebordet
EUs jernrammer er dårlig butikk
Hvordan får vi et forsvarlig rehabiliteringstilbud fremover?
Høyre vil gi prins Sverre Magnus fulltidsjobb i kongehuset
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen