jobb og ledelse
Vintipset fra nr. 10/2004
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp.
Santa Isabel Estate Chardonnay 2003,Viña Casablanca, Chile (20394)
Kr 94,80 Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Lys grønngul farge. Fin duft av epler, sitrus, melon og ferskenskall. Smaken er saftig og balansert med gode syrer, bra druepreg (100 prosent chardonnay), middels fyldig med fin tørrhet i slutten. Denne vil passe godt sammen med skalldyr med god saus, gjerne kremet. Nytes nå eller de nærmeste to årene.
Senftenberger Ehrenfels Riesling vom Urgestein 2002, Weingut (34360)
Kr 210,70 Bestillingsliste
Kjellermesteren noterer: Fargen er lys gullgul med grønnskjær. Meget elegant duft med deilig frukt og mineraltoner. Nesten saftig smak med fint jordsmonnspreg, noe sødme i retning honning, avslutter tørt. Meget lang og rik ettersmak. Tåler godt rike fiskeretter med fyldig saus. Perfekt match med skalldyr, men prøv gjerne lyse kjøttretter også. Dette er en stor vin. Bør ligge et år til og vil utvikle seg i fem år. Må oppleves.
Nylige artikler
– Styreledelse er ingen sjekkliste, men et lederoppdrag
Når sjefen gruer seg til julebordet
EUs jernrammer er dårlig butikk
Hvordan får vi et forsvarlig rehabiliteringstilbud fremover?
Høyre vil gi prins Sverre Magnus fulltidsjobb i kongehuset
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen