jobb og ledelse
Vintipset fra nr. 13/03
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp.
Under 100-lappen
Basis Bäumer Riseling 2002, Rheingau (20315) Kr. 79,90. Fullsortiment
Kjellermesteren noterer: Lys gul farge, ren god duft av sitrus og svake mineraltoner samt noe druefedme (fra druen riesling). Flott saftig leskende smak som gir en god munnfølelse, utrolig deilige syrer som frisker godt opp. Vinen er mot det halvtørre noe som gjør at vinen sitter lenge ved i ettersmaken. Perfekt nå, men kan gjerne ligge noen år. Prøv den gjerne til krabber.
Fritt valg
Basis Chateau Vieux Moulin 1999, Listrac- Medoc (34979) Kr. 129,40. Bestillingsliste
Kjellermesteren noterer: Mørk rød farve. duften er preget av en blanding av jordlige aromaer, røde/mørke bær og fatkrydder. Smaken følger duften godt opp, m. fylde og med en typeriktig cabernet/bordeaux finish, fine tanniner. Nytes fra nå og tre år fremover, til retter av oksekjøtt.
Nylige artikler
Norge, EU og Storbritannia enige om fiskeriavtale
EUs beslag av russiske midler: De Wever alene mot Kommisjonen – men vinner hjemme i Belgia
Økt oppmerksomhet uten politisk betydning
Monument-syndrom og offentlige bevilgninger
Så mange ledere er det i kommunen der du bor
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen