jobb og ledelse

Vintipset fra nr. 18/03

Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp.

Publisert Sist oppdatert

Crozes-Hermitage 2001, Vidal-Fleury, Rhône (34922)
kr 167,00
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en god representant for Crozes med druen Syrah og den har ligget 6-9mnd på fransk eik. Mørk rød farge med blåskjær. Fin duft av røde bær, skogsbær, solbær, fatkrydder og svake animalske toner. Stor deilig saftig rik og maskulin smak, tanninene er behagelig og vinen gir fra seg en god munnfølelse som også sitter lenge ved . Prøv den gjerne til vilt eller smakfullt kjøtt.

Marqués de Ballestar Reserva 1999, Spania (20280)
kr 97,20
Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en vin som kommer fra det nordspanske vinområdet Cariñena som ligger i nærheten av Rioja og Navarra, og sliter nokk med det. Men dette er en god representant for område. Vinen er laget av en blanding av druene garnacha og tempranillo som gjør at vinen får mer kropp. Marqués de Ballestar Reserva bærer preg av å ha vært innom fat. 12 måneder i amerikansk eik gir et behagelig krydderpreg (spesiell vanilje) men som likevel ikke er påtrengende. Smaken er deilig, nesten saftig og bløt. Den tåler godt en gryterett eller krydret kjøtt.

Powered by Labrador CMS