jobb og ledelse
Vintipset fra nr. 18/03
Kjellermester Remi Madsen ved Hotel Continental guider deg til Polets beste kjøp.
Crozes-Hermitage 2001, Vidal-Fleury, Rhône (34922)
kr 167,00 Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en god representant for Crozes med druen Syrah og den har ligget 6-9mnd på fransk eik. Mørk rød farge med blåskjær. Fin duft av røde bær, skogsbær, solbær, fatkrydder og svake animalske toner. Stor deilig saftig rik og maskulin smak, tanninene er behagelig og vinen gir fra seg en god munnfølelse som også sitter lenge ved . Prøv den gjerne til vilt eller smakfullt kjøtt.
Marqués de Ballestar Reserva 1999, Spania (20280)
kr 97,20 Basisutvalg
Kjellermesteren noterer: Dette er en vin som kommer fra det nordspanske vinområdet Cariñena som ligger i nærheten av Rioja og Navarra, og sliter nokk med det. Men dette er en god representant for område. Vinen er laget av en blanding av druene garnacha og tempranillo som gjør at vinen får mer kropp. Marqués de Ballestar Reserva bærer preg av å ha vært innom fat. 12 måneder i amerikansk eik gir et behagelig krydderpreg (spesiell vanilje) men som likevel ikke er påtrengende. Smaken er deilig, nesten saftig og bløt. Den tåler godt en gryterett eller krydret kjøtt.
Nylige artikler
– Styreledelse er ingen sjekkliste, men et lederoppdrag
Når sjefen gruer seg til julebordet
EUs jernrammer er dårlig butikk
Hvordan får vi et forsvarlig rehabiliteringstilbud fremover?
Høyre vil gi prins Sverre Magnus fulltidsjobb i kongehuset
Mest leste artikler
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Vegard Einan i NHO Service og Handel: LOs søksmål om deltid truer den norske arbeidsmodellen