Nyskaping
Vippepunkt for vegetarmat i Norge
– Vegetarburgerne har gått forbi bestselgeren vår i sommer, sier Coop-sjef Geir Inge Stokke i Dagligvarehandelen.
Mens nordmenn har grillet seg gjennom sommeren, har en ny megatrend gjort seg gjeldene i kjøttdisken til Coop-sjef Geir Inge Stokke. Vegatarmat kan se ut til å ha nådd et viktig vippepunkt
I sommer har butikkene i kjeden hans solgt så mange vegetarburgere at de nå er bestselgerne av alle burgertypene i butikken.
I en kronikk i Dagligvarehandelen skriver han at målet var å komme opp med et alternativt produkt som kunne utfordre posisjonen til den mektige flinktsteken.
– Spenningen knyttet til kundenes respons var stor. Var produktene gode nok til å rokke ved tradisjonene? skriver han.
Stokke tror deler av suksessen kan tilskrives at vegetarburgerne har blitt godt mottatt i sosiale medier. Og han lover at Coop-kjeden kommer til å lansere flere vegetarprodukter utover høsten.
Nylige artikler
Equinor bestrider forelegg fra Økokrim – vil ta saken til retten
Husbanken: Bostøtten dekker mindre av boutgiftene enn før
KI-utvalg slår alarm: Vil skrote hjemmeeksamen
Stor mangel på tilrettelagte boliger: Utbyggerne kvier seg, kommunene mangler penger
Norge mangler en boligplan for eldrebølgen
Mest leste artikler
Slakter eget slagord
Historisk vedtak: FN-konvensjon for funksjonshemmede innlemmes i norsk lov
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?
Forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen i NSF varsler flere søksmål for overtidsbetaling til deltidsansatte sykepleiere
Frank Gran om omkamper i kunnskapsorganisasjoner: Forståelse og ledelse