Samfunn

Dagens Vipps-sjef, Rune Garborg, vil i henhold til avtalen bli utnevnt som leder for det nye selskapet. Claus Bunkenborg som leder MobilePay i dag vil få plass i ledelsen.

Vipps skal samarbeide med MobilePay og Pivo

11 millioner brukere skal nå samles i en felles, digital lommebok. Sammenslåingen vil åpne for mobilbetaling på tvers av landegrensene.

Publisert Sist oppdatert

Mobile betalinger og netthandel vokser i rekordfart. Det merkes på den stadig økende bruken av danske MobilePay, finske Pivo og norske Vipps.

Vipps skriver i en pressemelding at de planlegger en sammenslåing av de tre suksessfulle lommebøkene til en felles sterk lommebok.

– For å være konkurransedyktige i et globalt betalingsmarked må vi sette et tydeligere fotavtrykk, og sammenslåingen vil gi oss den konkurransekraften vi trenger. Ved å samle tre sterke lommebøker og merkevarer på én solid teknisk plattform, får vi et enda bedre utgangspunkt for å skape forenkling i verdensklasse, sier Rune Garborg, i Vipps.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS