Samfunnsstyring

Kort tid etter at Håkon Haugli begynte som direktør i Innovasjon Norge fikk han koronapandemien i fanget. Den rammet familiene til flere ansatte og sørget for et meget høyt aktivitetsnivå for hele organisasjonen. Foto: Hermann Möhring

Håkon Haugli startet i jobben i en ekstrem tid

Da Håkon Haugli kom fra direktørjobben i Abelia til Innovasjon Norge, tok det ikke lang tid før landet var i unntakstilstand – på grunn av koronakrisen. Og med det fulgte flere utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Koronapandemien rammet Innovasjon Norge tidligere enn resten av landet. Indirekte. Det fordi organisasjonen har kontor i Kina, der hvor viruset ble oppdaget først.

Håkon Haugli var tidligere direktør i Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Han hadde sin første arbeidsdag i Innovasjon Norge 15. mai 2019 og hadde knapt nok rukket å bli varm i direktørskjorta før han måtte sette krisestab i slutten av 2019/starten av 2020.

Høyt aktivitetsnivå

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS