Synspunkt

Hvem er egentlig disse kritikerne av Jonas Gahr Støre som gründerne Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo refererer til i sitt innlegg i Dagens Perspektiv, spør Lars Marius Valstad. Foto: Terje Pedersen | NTB

Synspunkt | Lars Marius Valstad: Hvem er disse kritikerne?

Gründerne Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo skrev i går om statsminister Jonas Gahr Støres ledelse og lederstil og refererte til kritikere. Men hvem er egentlig disse kritikerne, spør Lars Marius Valstad.

Publisert Sist oppdatert

­Lars Marius Valstad. er pensjonist og tidligere, mangeårig ansatt i Dagbladet.

Lyst til å sende oss et innlegg? E-post-adressen er synspunkt@dagensperspektiv.no

SYNSPUNKT: Gründerne Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo hadde i går, 6. mars, et innlegg i Dagens Perspektiv om statsminister Jonas Gahr Støres ledelse og lederstil.

Innlegget refererer stadig vekk til «kritikerne». Hvem er egentlig disse? Benedikte og Henrik selv? Eller «stråmenn» for en udefinert og udokumentert «misnøye»?

«Er det ikke mer fair å framføre substansen i kritikken av Støres ledelse?»

De skriver for eksempel: «Hva om næringslivet ble ledet med en tilsynelatende mangel på visjon og retning, slik kritikerne hevder er tilfellet med Støre? Ville resultatet vært et stagnert næringsliv, med bedrifter som mister evnen til å navigere i et stadig skiftende marked?»

Er det ikke mer fair å framføre substansen i kritikken av Støres ledelse?

Powered by Labrador CMS