Arbeidsliv

Hydro vurderer å selge valseverkene i Holmestrand og på Karmøy som til sammen har 650 ansatte. Her fra Hydros anlegg på Karmøy.

650 ansatte venter på Hydros avgjørelse

Hydro vurderer å selge valseverkene i Holmestrand og på Karmøy som til sammen har 650 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Hydros valsede aluminiumsprodukter produseres her og i Tyskland, men selskapet er ikke fornøyd med inntjeningen og vurderer salg av hele eller deler av virksomheten, skriver NRK.

– Hydro ønsker å investere både i den norske virksomheten videre og i valsesystemer. Vi har derfor sett på om det er andre konstellasjoner som kan gjøre at valsesystemet kan få en bedre utvikling fremover, sier informasjonsdirektør Halvor Molland i Hydro.

Hydro sliter med lønnsomheten i enheten Hydro Rolling, skriver E24. Den leverte et underliggende driftsresultat på 70 millioner kroner i fjor, ned fra 413 millioner kroner i 2018 og tilsvarende sum i 2019. Samtidig leverte flere av selskapets andre enheter driftsresultat på over én milliard kroner i fjor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS