Arbeidsliv

Det er avholdt flere demonstrasjoner mot bemanningsbransjen det senste året. Her fra november i fjor, utenfor Stortinget. Bransjen ruster seg nå med advokater klare til å ta saken til EFTA-domstolen.

Bemanningsbransjen ruster til krig mot begrensninger

Venstresidens ønske om forbud og strammere reguleringer av bemanningsbransjen kan strande, selv med et flertall i Stortinget. Det vil EØS og et knippe skarpskodde advokater sørge for.

Publisert Sist oppdatert

Mens det jobbes på spreng på Stortinget med å lage ny regulering for leie av arbeidskraft, ruster bemanningsbransjen seg med advokater klare til krig i europeisk rett.

I forrige uke ble det avholdt en høringsrunde om endringer i arbeidsmiljøloven om fast ansettelse, midlertidig ansettelse i- og innleie fra bemanningsforetak.

Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget skal bruke de neste ukene på å prøve å komme til enighet om en innstilling, som kan ende med et forslag om å forby hele bransjen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS