Arbeidsliv

– Jeg fikk energi av sønnen min, men jeg tok ikke vare på meg selv. Selv om jeg tror det å være sammen med venner gir påfyll, ble det på et tidspunkt til et energisluk, sier Hege Winnem.

CV-hull kan bli til CV-gull

– Det er utrolig mange som har opphold i arbeidslivet og mange skammer seg for det. Mitt mål er å naturliggjøre det, sier karriereveileder og bokaktuelle Hege Winnem.

Publisert Sist oppdatert

Hege Winnem er aktuell med boken «Mellom to jobber» hvor hun skriver om syv steg til en meningsfull jobb. Karriereveilederen har selv erfaring med opphold mellom ulike jobber.

På et tidspunkt var hun borte fra arbeidslivet i åtte måneder på grunn av utbrenthet. I dag bruker hun egne erfaringer og det hun lærte i perioden mellom to jobber for å hjelpe andre i samme situasjon.

Sykdom, nedbemanning og permittering er noe mange av oss opplever i løpet av en lang yrkeskarriere. Likevel er det fremdeles et stort stigma rundt hull i CV-en. Denne tankegangen ønsker Winnem å snu.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS